Βουλγαρία

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

4 Ημέρες

από 265€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Με Πούλμαν Αναχώρηση: από Αθήνα

Περιγραφή Ταξιδιού

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ) - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

 

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.

  • Διαμονή ( 3 ) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* .

  • Ημιδιατροφή ( 3 πρωινά & 3 δείπνα ).

  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

  • Φ.Π.Α.

  • Οι φόροι.

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ.

  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.

  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του και ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση στις 07:00 από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας και Λάρισας, στάσεις για καφέ και γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω Κατερίνης, προσπερνάμε τη Θεσσαλονίκη για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στo ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 ΜΠΑΝΣΚΟ – ( ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ )

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στο όμορφο χωριό με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, να περπατήσετε και να χαρείτε τα όμορφα τοπία η εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή στην ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, όπου θα έχουμε πεζή περιήγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης,. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή το βράδυ στο ΜΠΑΝΣΚΟ, δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ

Πρωϊνό και αναχώρηση για το Μοναστήρι και ιστορικό Μουσείο της ΡΙΛΛΑ. Επίσκεψη στα ανεκτίμητα κειμήλια και το Μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού. Συνεχίζουμε για ΣΟΦΙΑ, άφιξη και αρχίζουμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία – σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους. Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με τον θεόρατο θόλο της. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο ΜΠΑΝΣΚΟ για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4 ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ και από τη γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη Θεσσαλονίκη, φθάνουμε στην περιοχή της Λάρισας για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα γίνει η τελευταία μας στάση για καφέ. 'Αφιξη το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
17/02 ξενοδοχείο 4* Πρωινό και δείπνο € 265 €0 €265 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
15/03 ξενοδοχείο 4* Πρωινό και δείπνο € 265 €0 €265 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
22/03 ξενοδοχείο 4* Πρωινό και δείπνο € 265 €0 €265 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ