Ας γνωρίσουμε το Travel4fun

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΨΟΓΕΣ ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Το Travel4fun λειτουργεί από το 2005 και παρέχει μια ευρεία γκάμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Στόχος μας είναι να δίνουμε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες μας. Για να το καταφέρουμε αυτό, κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες ώστε να σου παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες. Επιπλέον φροντίζουμε να είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεσαι ακόμα και μετα την πώληση με την πολύ καλά καταρτισμένη ομάδα μας, και τέλος φροντίζουμε να παρέχουμε πολύ ανταγωνίστηκες τιμές ώστε να σου προσφέρουμε την καλύτερη αξία για τα χρήματα που διαθέτεις. Μεταξύ άλλων οι σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι Πακέτα διακοπών & Εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού, Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Ενοικίαση αυτοκινήτου, και υπηρεσίες VIP.

Σημαντικοί Λόγοι

Γιατί να μας επιλέξεις

Η επιλογή ενός ταξιδιωτικού γραφείου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επιτυχία και την απόλαυση του ταξιδιού σας. Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε το Travel4fun για το ταξίδι σας:

  • Εξοικονόμηση κόστους:

    Η τεχνογνωσία μας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα αποφεύγοντας δαπανηρά λάθη, βρίσκοντας επιλογές φιλικές προς τον προϋπολογισμό και μεγιστοποιώντας τον ταξιδιωτικό σας προϋπολογισμό.

  • Εξατομικευμένη υπηρεσία

    Ακούμε τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και τον προϋπολογισμό σας, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αυτό διασφαλίζει ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

  • Υποστήριξη και μετά την Πώληση

    Παρέχουμε μια προσωπική πινελιά, προσφέροντας ατομική βοήθεια και υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι σας. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε απρόβλεπτα ζητήματα, αλλαγές και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας ηρεμία.

Άλλες Επιχειρήσεις του Ομίλου

Οι Πελάτες μας λένε

Professional people

Meet the Team

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

SUPERVISOR

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

MANAGER

ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΓΙΑΧΟΥ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ