ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΠΡΕΣΠΕΣ

3 Ημέρες

από 168€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Με Πούλμαν Αναχώρηση: από Αθήνα

Περιγραφή Ταξιδιού

Στην πόλη των γουναράδων!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΠΡΕΣΠΕΣ

 

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.

  • Δύο διαν/σεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

  • Δύο πρωινά σε μπουφέ.

  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αναχώρηση 08:30, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το απόγευμα στην όμορφη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στις γειτονιές Ντόλτσο και Απόζαρι, με τα μοναδικά αρχοντικά, στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα γουναρικών να δεσπόζουν και την όμορφη παραλίμνια διαδρομή με πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 ΝΥΜΦΑΙΟ

Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ (καιρού επιτρέποντος) στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας < ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>. Αμέσως μετά μέσω Φλώρινας, ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή από το Πισοδέρι με το ομώνυμο χιονοδρομικό, θα φθάσουμε στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, πριν επιστρέψουμε νωρίς το βράδυ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Δείπνο και διασκέδαση προαιρετικά, διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ και ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ και τη ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια με τις επτά λίμνες και πολλούς σταλακτίτες. Αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά και προσπερνώντας την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , το ΔΟΜΟΚΟ και τη ΛΑΜΙΑ, με μικρή ενδιάμεση στάση, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
16/02 EUROPA 4* με πρωινό € 168 €0 €168 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ