ΕΛΛΑΔΑ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

3 Ημέρες

από 168€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Με Πούλμαν Αναχώρηση: από Αθήνα

Περιγραφή Ταξιδιού

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ & ΦΙΛΟΞΕΝΟ "PHILOXENIA HOTEL"

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.

  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.

  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.

  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση 08:00, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ και την περιοχή της Κατερίνης και πορεία για το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, που βρίσκονται στην Αλμωπία, 13χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Τα ιαματικά θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. 'Αφιξη στα ΛΟΥΤΡΑ, γνωριμία με το χώρο και προγραμματισμός για όσους επιθυμούν για την πρωινή λουτροθεραπεία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 ΣΑΒΒΑΤΟ

Το πρωί έχουμε τη δυνατότητα προαιρετικά για λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη η στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, για να απολαύσουμε τα χιονισμένα τοπία, ενώ αμέσως μετά στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε μια από τις γραφικές ταβέρνες του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, λουτροθεραπεία προαιρετικά, δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 ΚΥΡΙΑΚΗ

 Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες. Πορεία επιστροφής για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις, στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
09/02 PHILOXENIA 3* Πρωινό και δείπνο € 168 €0 €168 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ