ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΜΠΟΥΛΕΣ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ)

3 Ημέρες

από 195€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Με Πούλμαν Αναχώρηση: από Αθήνα

Περιγραφή Ταξιδιού

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΜΠΟΥΛΕΣ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ) ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β΄ - ΒΕΡΓΙΝΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Το εισιτήριο του πούλμαν

  • το ξενοδοχείο ‘’ DAFNI PLUS ‘’ 4**** στην ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ σε δίκλινα δωμάτια

  • τα 2 πρωινά σε μπουφέ

  • τα 2 Δείπνα σε μπουφέ

  • Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα (με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

  • Αρχηγό - Συνοδό

  • Ο τοπικός ξεναγός στην ΒΕΡΓΙΝΑ

  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο

  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator)

  • Φ.Π.Α.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3/2024

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ μ’ ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδον. Συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για το ορεινό χωριό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας θα διακρίνουμε το φυσικό μεγαλείο της κοιλάδας. Φτάνοντας θα απολαύσουμε τα Αρχοντικά , το πράσινο και τις πηγές του χωριού. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτούμε το Αρχοντικό του Σβάρτς και το Λαογραφικό Μουσείο, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για την ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ DAFNI PLUS ‘’ 4****Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ για να φτάσουμε στον Αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, (Θα έχουμε και τοπικό Ξεναγό) επίσκεψη στο Μουσείο,(έξοδα ατομικά). Επίσης θα επισκεφτούμε και το ΝΕΟ Αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, που περιλαμβάνει το Ανάκτορο του Φιλίππου Β’. Το κεντρικό μουσειακό κτήριο που σχεδιάστηκε θα γίνει η νοηματική πύλη εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο και στην ιστορία των Αιγών. Εδώ θα φιλοξενηθεί η φυσική έδρα του ψηφιακού μουσείου «Μέγας Αλέξανδρος, από τις Αιγές στην Οικουμένη» (Έξοδα ατομικά). Κατόπιν για την γιορτινή και Αποκριάτικη ΝΑΟΥΣΑ γεμάτη με κόσμο που γιορτάζει με κέφι και μουσικές εκδηλώσεις, όπου θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε το περίφημο δρώμενο του «Γενίτσαροι και Μπούλες » με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις κουδούνες να γεμίζουν τους δρόμους της πόλης, τον Ναουσαίικο παραδοσιακό γάμο και την παρέλαση των μεταμφιεσμένων, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 K. ΔΕΥΤΕΡΑ 18/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ στάση στο χωριό. Εν συνεχεία για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου θα έχουμε το το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα (με κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) προσφορά του γραφείου μας. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ’ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
16/03 DAFNI PLUS ‘’ 4* με ημιδιατροφή € 195 €0 €195 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ