ΕΛΛΑΔΑ

Θεσ/νίκη - Καβάλα- Λουτρά Ποζαρ -Αρχ Πέλλα- Εδεσσα

4 Ημέρες

από 280€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Με Πούλμαν Αναχώρηση: από Αθήνα

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Το εισιτήριο του πούλμαν,

  • το ξενοδοχείο ‘’ CAPSIS ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ,

  • τα 3 πρωινά σε μπουφέ,

  • τα 3 Δείπνα μαζί με το Ρεβεγιόν με dj στις 24/12,

  • Αρχηγό - Συνοδό,

  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,

  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),

  • Φ.Π.Α.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2023

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ CAPSIS ‘’ 4**** . Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μία πρώτη γνωριμία της γιορτινής πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΕΛΛΑ, επίσκεψη(προαιρετική) στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της. Πλήθος επισκεπτών συρρέουν απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη για να δουν από κοντά την Αγορά της Πέλλας και τα ευρήματα των ανασκαφών της Αρχαίας πόλης που γνώρισε πρωτοφανή πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη στην εποχή της. Εν συνεχεία για ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή. Συνεχίζουμε για ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ Εορταστικό Δείπνο – Ρεβεγιόν με dj. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2023

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την όμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση , παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Νωρίς το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για να δούμε τον Λευκό Πύργο , την Πλατεία Αριστοτέλους και να κάνουμε την βόλτα μας στον παραλιακό δρόμο με θέα τον Θερμαϊκό πίνοντας τον απογευματινό cafe. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4 ΤΡΙΤΗ 26/12/2023

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην γιορτινή πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Νωρίς το μεσημέρι θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με τις ανάλογες στάσεις για φαγητό και καφέ καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
23/12 CAPSIS 4* Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα μαζί με το Ρεβεγιόν με dj στις 24/12) € 280 €0 €280 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ