ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

3 Ημέρες

από 145€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Με Πούλμαν Αναχώρηση: από Αθήνα

Περιγραφή Ταξιδιού

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΜΑΝΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΜΥΣΤΡΑΣ – ΚΡΟΚΕΕΣ - ΓΥΘΕΙΟ ΑΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Το εισιτήριο του πούλμαν το ξενοδοχείο ‘’ PANTHEON ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στο ΓΥΘΕΙΟ, τα 2 πρωινά σε μπουφέ

  • Αρχηγό – Συνοδό

  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο

  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator)

  • Φ.Π.Α.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ και φτάνουμε στην νεκρή πια καστροπολιτεία του Βυζαντίου τον ΜΥΣΤΡΑ επίσκεψη.(Έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την τοποθεσία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για την γραφική πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό στον πόλη. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την γραφική καστροπολιτεία της ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, άφιξη και επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια του κάστρου, τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις εκκλησίες και τα μαγαζάκια με τοπικά προϊόντα, που συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα περιπλάνησης . Εν συνεχεία για την παραλία του χωριού παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για το χωριό ΚΡΟΚΕΕΣ όπου θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που διοργανώνει ο δήμος της πόλης, με παρέλαση αρμάτων και πολλές εκδηλώσεις όπως συναυλίες, πυροτεχνήματα και χορό στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 K. ΔΕΥΤΕΡΑ 18/3/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Συνεχίζουμε για τις ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου, θα περάσουμε την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στην γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ στάση. Κατόπιν για την όμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεση στάση.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
16/03 PANTHEON ‘’ 3* με πρωινό € 145 €0 €145 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ