Σεϋχέλλες

Σεϋχέλλες…Μοναδικές!

7 Ημέρες

από 595€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ Αεροπορική Αναχώρηση: 31/10 από Αθήνα

Περιγραφή Ταξιδιού

Το αρχιπέλαγος των 155 περίπου νησιών στον Ινδικό ωκεανό ανατολικά της Τανζανίας με υπέροχες παραλίες και διάφανα νερά αποτελεί τον πρώτο και πιο δημοφιλή προορισμό εδώ και πολλές δεκαετίες. Μοναδικός τόπος χαλάρωσης και εξωτικής απόδρασης με εξαιρετική τουριστική υποδομή και πολλές δραστηριότητες. Στο μεγαλύτερο νησί του Αρχιπελάγους το Mahe βρίσκεται το Διεθνές Αεροδρόμιο Σεϋχέλλων. Το νησί κατακλύζεται από τροπική βλάστηση και το περιβάλουν παράξενοι γρανιτένιοι βράχοι. Η διάσημη παραλία του Βeau Vallon διαθέτει πολυτελή συγκροτήματα με πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες όπως windsurfing, kayaking και diving.
Απολαύστε μοναδικές βόλτες στην αγορά της Βικτώρια και στον καθεδρικό ναό με τον Πύργο του ρολογιού που θα σας αποσπάσουν από την χαλάρωση των ξενοδοχείων και θα σας φέρουν κοντά με την καθημερινή ζωή των κατοίκων του νησιού. Οι βοτανικοί κήποι, τα περιβόλια με τις ορχιδέες και οι κατάλευκες παραλίες χαρίζουν στο νησί μοναδική ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Τα μικρότερα νησιά του Αρχιπελάγους Praslin και La Digue σας υπόσχονται πραγματικά ονειρεμένες διακοπές σε παραδεισένιο περιβάλλον. Οι φυτείες από τις σπάνιες καρύδες «coco de mer», οι βόλτες με τις βοϊδάμαξες και οι κρουαζιέρες στα γύρω νησιά αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για ρομαντικές διακοπές μόνο για δύο.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με Ethiopian Airlines .

  • Διαμονή: Le Relax Hotel & Restaurant 3* (ποικιλία ξενοδοχείων βλ. κατάλογο).

  • Γεύματα: Πρωινό.

  • Μεταφορές: Με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο από/προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι στο νησί διαμονής σας με meet and assistance.

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.

  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19.

  • Σημαντική σημείωση

  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

  • Τοπικοί φόροι πληρωτέοι στο ξενοδοχείο.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Αθήνα - Σεϋχέλλες

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Σεϋχέλλες.

Ημέρα 2 Σεϋχέλλες

Άφιξη στις Σεϋχέλλες και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απολαύστε την παραλία και ξεκουραστείτε στα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού.

Ημέρα 3 Σεϋχέλλες

Ημέρα αφιερωμένη στα διαφορετικά πρόσωπα του Μαχέ, του μεγαλύτερου νησιού των Σευχελλών. Σας προτείνουμε μία γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού Βικτόρια με τον έντονο αποικιακό χαρακτήρα και τη γνήσια creole ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια μας περιμένει το Εθνικό Πάρκο Morne Seychellois με τα σπάνια είδη πτηνών και την πλούσια τροπική βλάστηση. Τέλος, κατευθυνόμαστε μέσω μιας εντυπωσιακής διαδρομής στο ακρωτήριο Cap lazare, όπου θα υπάρχει χρόνος για μπάνιο και θα απολαύσουμε ένα θαυμάσιο γεύμα με αυθεντικές creole γεύσεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

Ημέρα 4 Σεϋχέλλες

Μέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τον επίγειο παράδεισο.

Ημέρα 5 Σεϋχέλλες

Μέρα ελεύθερη για να χαρείτε τους ατελείωτους κοκκοφοίνικες και τα χιλιόμετρα παραλίας με ζαχαρένια άμμο που θα σας χαρίσουν απίστευτη χαλάρωση. Για τους πιο ανήσυχους προτείνουμε εκδρομή με εναλλαγή αεροπλάνου και καταμαράν στα γειτονικά νησάκια Πραλέν και Λα Ντιγκ, με τις σπουδαίες παραλίες και την πλούσια βλάστηση.

Ημέρα 6 Σεϋχέλλες

Μέρα ελεύθερη.

Ημέρα 7 Σεϋχέλλες- Αθήνα

Αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μαχέ, απ’ όπου θα πάρετε την πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
10/06 Le Relax Hotel & restaurant 3* με πρωινό € 595 €500 €1095 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
31/10 Le Relax Hotel & restaurant 3* με πρωινό € 595 €500 €1095 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ