Σρι Λάνκα

Πολιτιστικός Γύρος Σρι Λάνκα

8 Ημέρες

από 925€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Αεροπορική Αναχώρηση: 05/03, 12/03, 19/03, 26/03, 02/04, 09/04, 16/04, 23/04, 30/04 από Αθήνα , Θεσσαλονίκη

Περιγραφή Ταξιδιού

Το γραφφείο μας ετοίμασε για σας ένα μεστό πρόγραμμα, επιτρέποντας στον ευέλικτο ταξιδιώτη να μπορεί να το πραγματοποιήσει χωρίς να χρειάζεται συμμετοχή πολλών ατόμων, απλά μόνο δύο, στην πανέμορφη Σρι Λάνκα όχι απλώς να δει κινηματογραφικά τα «βασικά» αξιοθέατα του νησιού αλλά να απολαύσει περιεκτικές ξεναγήσεις σε ένα μέρος που ο πολιτισμός άνθισε ήδη από τον 3ο π.Χ. αιώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που το πρόγραμμά μας έχει τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην περιοχή του Αρχαιολογικού τριγώνου. Έτσι θα ξεναγηθείτε σωστά στις δύο παλιές πρωτεύουσες του νησιού Ανουρανταπούρα και Πολοναρούα, μέρη που η Ουνέσκο προστατεύει ως μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και παράλληλα θα δείτε και το θρησκευτικό κέντρο του Μιχιντάλε. Έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον βράχο της Σιγκιρίγια και να περπατήσετε στους θαυμάσιους κήπους που κοσμούν τους πρόποδες του βράχου με την θεαματική τάφρο. Θέλοντας επίσης να σας προσφέρουμε το καλύτερο, περιλάβαμε στο πρόγραμμά μας τους μοναδικούς βοτανικούς κήπους της Περαντένια καθώς και την εξαιρετική Φολκλορική παράσταση στο Κάντυ με παραδοσιακούς χορούς και κοστούμια αλλά και… πυροβασία. Επίσης θα σας δείξουμε κήπους με μπαχαρικά, το μοναστήρι της Ντάμπουλα και τις φυτείες τσαγιού καθώς και την επεξεργασία του στη Γκιριγκάμα. Τέλος το πρόγραμμα θα καταλήξει στο Κολόμπο, την παραθαλάσσια πρωτεύουσα του νησιού.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα με πτήσεις της Qatar Airways μέσω Ντόχα ή με άλλη αεροπορική εταιρεία με την ανάλογη επιβάρυνση σύμφωνα με τον οικονομικότερο ναύλο που υπάρχει για αυτή την περίοδο.

 • Διαμονή: Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*, 4*, 5*.

 • Γεύματα: Πρωινό μπουφέ καθημερινά και ένα (1) γεύμα την 4η ημέρα.

 • Μεταφορές: Από/προς το αεροδρόμιο.

 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο.

 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Ξεναγήσεις με αγγλόφωνο οδηγό/ξεναγό όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο.

 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία): Εισιτήρια εισόδου στα σημεία ξεναγήσεων όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.

 • Φόροι και επίναυλοι αεροδρομίων: Με την Qatar Airways 460€ το άτομο από Αθήνα.

 • Φιλοδωρήματα: Ξεναγών, οδηγών.

 • Προσωπικά έξοδα.

 • Βίζα εισόδου.

 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

 • Υποχρεωτικά εορταστικά δείπνα

 • Έξοδα κάμερας ή φωτογραφικής μηχανής

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Αθήνα / Θεσσαλονίκη– Κολόμπο

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού ,διανυκτέρευση στο αεροπλάνο και άφιξη την επομένη στο Κολόμπο.

Ημέρα 2 Κολόμπο – Ανουρανταπούρα

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα και μετάβαση οδικώς για την ιστορική Ανουρανταπούρα. Η καταπράσινη περιοχή που θα μας φιλοξενήσει για τις τρεις επόμενες μέρες κρύβει μέσα της μερικά από τα πιο καλοφυλαγμένα μυστικά του νησιού. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Ανουρανταπούρα.

Ημέρα 3 Ανουρανταπούρα – Μιχιντάλε – Αουκάνα - Χαμπαράνα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για μια εξαιρετική ολοήμερη ξενάγηση μια που θα γνωρίσουμε από κοντά τον αρχαιολογικό χώρο της Ανουρανταπούρα που συγκαταλέγεται στα μνημεία της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο. Για 1000 περίπου χρόνια η Ανουρανταπούρα ήταν η πρωτεύουσα των Σινγαλέζων βασιλιάδων που κυριαρχούσαν στη χώρα. Σήμερα μπορείτε να περιδιαβείτε τα ερείπια της αρχαίας πόλης με το περίφημο ιερό δέντρο «Μπό Τρι», το αρχαιολογικό μουσείο και τις κομψές “ντάγκομπες”. Στην συνέχεια επισκεφθούμε το Μιχιντάλε, την πόλη απ’ όπου ξεκίνησε ο βουδισμός στο νησί. Στη διαδρομή για την Πολοναρούβα θα επισκεφτούμε την Αουκάνα όπου βρίσκεται το ψηλότερο άγαλµα του Βούδα από γρανίτη που ξεπερνά τα 12 μέτρα ύψος – από άγνωστο γλύπτη. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στη Χαμπαράνα.

Ημέρα 4 Χαμπαράνα – Πολοναρούβα – Σιγκιρίγια – Χαμπαράνα

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας με την Πολοναρούβα, μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Σρι Λάνκα, γνωστή για τα εντυπωσιακά – πεντακάθαρα τοπία της, και τα πάμπολλα, σχεδόν ανέγγιχτα από το χρόνο, που φτάνουν έως τις ημέρες μας, λείψανα της αρχαίας πόλης, των ναών της και του παλατιού. Ιστορικά τοποθετείται στο πρώιμο βασίλειο του νησιού και προστατεύεται από την UNESCO σαν μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Βασιλικό Παλάτι, με τα 4 υπέροχα, σκαλισμένα στο βράχο, αγάλματα του Βούδα, την αίθουσα ακροάσεων και τα λουτρά, κάποια ερείπια παλαιών Ναών καθώς και τη μοναδική δεξαμενή Parakrama Samundra, χτισμένη το 1200. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε γεύμα και επίδειξη μαγειρικής και κατασκευής εργόχειρων από τοπική οικογένεια αγροτών. Μετά το γεύμα θα περιηγηθούμε με ποδήλατα στο χωριό για να δούμε την κουλτούρα της τοπικής κοινωνίας. Συνεχίζουμε το δρόμο μας για το χωριό Hiriwadunna όπου θα επισκεφθούμε αγρόκτημα της περιοχής και θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους αγρότες .Το απόγευμα αναχωρούμε για την Σιριγκίγια όπου θα συναντήσουμε τον βράχο-φρούριο σύμβολο της πόλης. Στην κορυφή του κάθετου βράχου ύψους 200 μ. βρίσκεται το κάστρο του βασιλιά Κασυάπα, από τον 5ο αιώνα, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Σρι Λάνκα. Στη μέση περίπου της διαδρομής κατά την ανάβασή μας στον βράχο υπάρχουν μέσα σε σπηλιά οι διάσημες ζωγραφιές με τις γυμνόστηθες γυναίκες της Σιγκιρίγια, από τις ωραιότερες βουδιστικές τοιχογραφίες του νησιού. Επιστρέφουμε στον ξενοδοχείο μας στη Χαμπαράνα για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5 Χαμπαράνα – Ντάμπουλα – Περαντένιγια - Κάντυ

Μετά το πρωινό μας μεταφερόμαστε στο Κάντυ. Στη διαδρομή συναντάμε τον υπόσκαφο ναό της Ντάμπουλα. Το μοναστήρι χρονολογείται από τον 1ο π.Χ. αιώνα και αποτελείται από πέντε σπήλαια με έκταση πάνω από 2.000 τετραγωνικά μέτρα με εξαιρετικές τοιχογραφίες και αγάλματα του Βούδα, περίπου 150 στον αριθμό, όπου ξεχωρίζει ένα τεράστιο, ύψους 14 μέτρων. Στη συνέχεια και στον δρόμο προς την Κάντυ, προαιρετικά θα κάνουμε μια στάση στο Ματάλε για να επισκεφθούμε μια φυτεία μπαχαρικών. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μερικά από τα πιο αρωματικά φυτά και μπαχαρικά του πλανήτη. Αφού παρακολουθήσουμε και μια μαγειρική επίδειξη, μην διστάσετε να δοκιμάσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια. Συνεχίζοντας, θα επισκεφθούμε κάτι μοναδικό, τους Βοτανικούς κήπους στη Περαντένια, που φιλοξενούν μια τεράστια ποικιλία σπάνιων τροπικών φυτών με έκταση 147 εκτάρια. Απολαύστε μία χαλαρωτική βόλτα στα εξαιρετικά διαμορφωμένα παρτέρια με τα μεθυστικά αρώματα ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε το θερμοκήπιο με τις ορχιδέες. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στην Κάντυ, όπου θα επισκεφθούμε τα κτίρια του Πανεπιστημίου και την τοπική αγορά. Η πανοραμική θέα της λίμνης θα σας ενθουσιάσει. Το βραδάκι θα μας βρει στο κορυφαίο αξιοθέατο της απογευματινής μας ξενάγησης που είναι ο Ναός του Ιερού Δοντιού του Βούδα. Το λείψανο-δόντι του Βούδα φυλάσσεται σε χρυσοποίκιλτη θήκη στο κέντρο του ναού και αποτελεί ιερό προσκύνημα των απανταχού Βουδιστών. Η μέρα μας θα τελειώσει με μια εντυπωσιακή παράσταση με τοπικούς χορούς και πυροβασία. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας στην Κάντυ.

Ημέρα 6 Κάντυ – Πιναβάλα – Κολόμπο

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τις φυτείες τσαγιού Γκιραγκάμα με το ομώνυμο εργοστάσιο κατεργασίας όπου βρίσκεται το καλύτερο τσάι του κόσμου. Θα ενημερωθούμε για τη διαδικασία παρασκευής αυτού του «ευγενούς» αφεψήματος και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικές από τις πιο σπάνιες ποικιλίες. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την περιοχή όπου βρίσκεται το Ορφανοτροφείο των Ελεφάντων. Εκεί, εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει φροντίδα και περίθαλψη σε εγκαταλελειμμένους και τραυματισμένους ελέφαντες. Το πρωί, την ώρα που τα ζώα παίρνουν το μπάνιο τους στο ποτάμι, το θέαμα είναι μοναδικό. Ελέφαντες όλων των ηλικιών πλατσουρίζουν στα νερά και παίζουν με τα μικρά τους. Αναχώρηση και άφιξη στο Κολόμπο. Στην απογευματινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε την κεντρική περιοχή της πόλης γνωστή με το όνομα “Φρούριο” χτισμένο από τους Πορτογάλους τον 16ο αιώνα. Στη συνέχεια θα δούμε το Δημαρχείο, την Πλατεία ανεξαρτησίας, την περιοχή του Σίναμον Γκάρντενς και την γραφική αγορά του Πέταχ. Μετά το τέλος της ξενάγησης επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση στο Κολόμπο.

Ημέρα 7 Κολόμπο – Αθήνα / Θεσσαλονίκη

Μετά το πρωινό μας μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού με άφιξη την επόμενη ημέρα.

Ημέρα 8 Κολόμπο – Αθήνα / Θεσσαλονίκη

Μετά το πρωινό μας μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού με άφιξη την επόμενη ημέρα.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
20/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
27/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
05/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
12/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
19/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
26/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
02/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
09/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
16/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
23/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
30/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 925 €460 €1385 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
20/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
27/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
05/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
12/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
19/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
26/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
02/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
09/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
16/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
23/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 995 €460 €1455 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
20/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
27/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
05/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
12/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
19/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
26/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
02/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
09/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
16/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
23/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
30/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1125 €460 €1585 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
20/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
27/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
05/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
12/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
19/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
26/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
02/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
09/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
16/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
23/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
30/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* με πρωινό € 975 €460 €1435 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
20/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
27/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
05/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
12/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
19/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
26/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
02/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
09/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
16/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
23/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό € 1045 €460 €1505 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
20/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
27/02 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
05/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
12/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
19/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
26/03 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
02/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
09/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
16/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
23/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
30/04 Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* με πρωινό € 1175 €460 €1635 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ