Αυστρία

ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

7 Ημέρες

από 610€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Με Πούλμαν Αναχώρηση: 09/03 από Αθήνα

Περιγραφή Ταξιδιού

ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

"Στη σκιά των Αυστριακών 'Αλπεων"

ΝΙΣ - ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΑΝΤ ΙΣΛ - ΧΑΛΣΤΑΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Διαμονή, 6 διαν/σεις, σε ξενοδοχεία 4* ( Σερβία 3*)

 • Ημιδιατροφή (εκτός της 2ης μέρας - 6 πρωινά, 5 δείπνα )

 • Εκδρομές, περιηγήσεις, με σύγχρονο πούλμαν.

 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 • Αρχηγός - συνοδός.

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α.

 • Φόροι ξενοδοχείων και Check point 45 € ανά άτομο.

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

 • Ποτά στα προσφερόμενα φαγητά .

 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Αθήνα - Νις

Αναχώρηση στις 06:30 από Αθήνα για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, με ενδιάμεσες στάσεις.Συνεχίζουμε για την περιοχή της Νις, τακτοποίηση το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 Νις - Βιέννη

Πρωινή αναχώρηση για Βιέννη, με ενδιάμεσες στάσεις. 'Αφιξη αργά το βράδυ, διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 Βιέννη, Ξενάγηση πόλης, Ανάκτορα Σενμπρούν

Γνωριμία με την πόλη του Στράους. Στην πανοραμική μας ξενάγηση θα δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους αυτοκρατορικούς και λαϊκούς κήπους, το παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η πλατεία Σβάρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός ναός και η Griechen Casse, η πάροδος των Ελλήνων. Ολοκληρώνουμε την περιήγηση μας με επίσκεψη στο σπουδαιότερο ανακτόρου της Βιέννης, το ΣΕΝΜΠΟΥΝ. Ακολουθεί γεύμα και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4 Βιέννη, Εκδρομή στις Αυστριακές Λίμνες, Χάλστατ - Σάλτσμπουργκ

Η σημερινή πανέμορφη διαδρομή μας στην εντυπωσιακή περιοχή των κρυστάλλινων Αυστριακών λιμνών και του Μπαντ Ισλ, μας οδηγεί στο ειδυλλιακό χωριό Χάλστατ, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης (Hallstättersee). Το "Μαργαριτάρι της Αυστρίας", όπως το αποκαλούν, είναι το πιο πολυφωτογραφημένο χωριό των 'Αλπεων. Σύντομη παραμονή και συνεχίζουμε για το Σάλτσμπουργκ, την πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του Μότσαρτ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Σπίτι - Μουσείο του Μότσαρτ, το παλάτι Μίραμπελ, την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή ατμόσφαιρα της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη το βράδυ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5 Βιέννη - Βουδαπέστη

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, φθάνουμε νωρίς το μεσημέρι και ξεκινάμε αμέσως την πανοραμική περιήγηση της πόλης από τη γέφυρα των Αλυσίδων, για να βρεθούμε στην ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί ελεύθερος χρόνος , για περιπάτους στον εμπορικό δρόμο VACI η προαιρετικά ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο στο ΔΟΥΝΑΒΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 6 Βουδαπέστη - Βελιγράδι - Νις

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Νις, με ενδιάμεσες στάσεις και σύντομη επίσκεψη στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 7 Νις - Αθήνα

Σύντομη γνωριμία το πρωί με την πόλη του ΝΙΣ και αφήνουμε τη Σερβία με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων στους δύο συνοριακούς σταθμούς και συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη αργά το βράδυ.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
10/02 ξενοδοχεία 4* ( Σερβία 3*) Πρωινό και δείπνο € 610 €0 €610 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
09/03 ξενοδοχεία 4* ( Σερβία 3*) Πρωινό και δείπνο € 610 €0 €610 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ