Ιταλία

ΒΕΝΕΤΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΠΙΖΑ-ΑΣΙΖΗ

6 Ημέρες

από 490€
Κάνε Κράτηση για 48 ώρες Δωρεάν

Wildlife

ΟΜΑΔΙΚΑ Με Πούλμαν Αναχώρηση: 14/09, 28/09 από Αθήνα

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο

  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής

  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

  • Φ.Π.Α. εκδρομής

  • Πρωινό

  • 1 διανυκτέρευση στην ευρύτερη περιοχή Βενετίας

  • 2 διανυκτερεύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Φλωρεντίας

  • 4κλινη εσωτερίκη καμπίνα

  • Ποτά, αχθοφορικά, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

  • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται

  • 40€ CHECKPOINT

  • 20€ ΒΑΠΟΡΕΤΟ

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση από την Αθήνα για την Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο διανυκτέρευση εν πλώ.

Ημέρα 2 ΑΝΚΟΝΑ-ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα . Αν δεν υπάρξει καθυστέρηση στο δρομολόγιο του καραβιού και μας το επιτρέψει ο χρόνος,θα υπάρξει επίσκεψη στο San marino δώρο από το γραφείο μας. Αναχώρηση προς την ευρύτερη περιοχή της Βενετίας όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 ΒΕΝΕΤΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Βενετία . Η Βενετία, γνωστή ως η "πόλη των καναλιών", είναι ένα μαγικό μέρος που περιμένει να εξερευνηθεί. Φανταστείτε κομψές γέφυρες να αψιδώνονται πάνω από δαιδαλώδεις υδάτινους δρόμους, αρχαία παλάτια να αντανακλούν σε ήρεμα νερά. Είναι σαν να μπαίνετε σε ένα παραμύθι! Με τους γοητευτικούς δρόμους και τη σαγηνευτική ιστορία της, η Βενετία υπόσχεται μια αξέχαστη περιπέτεια για κάθε ταξιδιώτη που αναζητά την ομορφιά και τον ρομαντισμό. Επόμενη στάση η Βερόνα . Η Βερόνα, γνωστή ως η "Πόλη της Αγάπης", περιμένει τους ταξιδιώτες με τη ρομαντική γοητεία και την πλούσια ιστορία της. Φανταστείτε να περπατάτε στα πλακόστρωτα δρομάκια με τα ζεστά καφέ. Αυτή η γραφική πόλη, στολισμένη με αρχαία ρωμαϊκά ερείπια και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, προσφέρει ένα σαγηνευτικό μείγμα γοητείας και κομψότητας. Είτε εξερευνάτε το μπαλκόνι της Ιουλιέτας είτε περιπλανιέστε στις μαγευτικές πλατείες, η Βερόνα υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη αγάπη, πολιτισμό και ομορφιά. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Φλωρεντίας , διανυκτέρευση .

Ημέρα 4 ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΠΙΖΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το κέντρο της Φλωρεντίας. Στη Φλωρεντία, τα πρωινά ξυπνούν με το άρωμα του φρεσκοψημένου εσπρέσο, που σηματοδοτεί την έναρξη ενός συναρπαστικού ταξιδιού σε αυτό το αναγεννησιακό στολίδι. Περιπλανηθείτε στους ιστορικούς δρόμους με τα αρχιτεκτονικά θαύματα, όπου κάθε γωνιά αποκαλύπτει ένα κομμάτι της πλούσιας ιστορίας και της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της πόλης. Εξερευνήστε τις γοητευτικές γειτονιές, όπου οι τεχνίτες κατασκευάζουν δερμάτινα είδη και οι τοπικές αγορές ξεχειλίζουν από ζωντανά χρώματα. Από το μεγαλείο του Ντουόμο μέχρι την οικεία ομορφιά των κρυφών πλατειών, η Φλωρεντία μαγεύει τους ταξιδιώτες με την απαράμιλλη ομορφιά και τους πολιτιστικούς θησαυρούς της, υποσχόμενη μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε στροφή. Συνεχίζουμε για την Πίζα, η οποία μας υποδέχεται με τον διάσημο κεκλιμένο πύργο . Θα Περιπλανηθούμε σε πολυσύχναστους δρόμους και ιστορικές πλατείες, όπου ζωντανεύει το πλούσιο παρελθόν της πόλης. Η Piazza dei Miracoli, όπου βρίσκονται ο Κεκλιμένος Πύργος, ο Ντουόμο και το Βαπτιστήριο είναι μερικά απο αυτά που θα δούμε . Καθώς η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα αναχωρούμε για το ξενεδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5 ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΑΣΙΖΗ-ΑΝΚΟΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Ασίζη. Ανακαλύψτε τη μαγευτική αυτή πόλη , όπου η μεσαιωνική αρχιτεκτονική συναντά τα πνευματικά θαύματα. Βυθιστείτε στη Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO και κοσμείται από εκπληκτικές τοιχογραφίες που αφηγούνται ιστορίες αφοσίωσης. Χαθείτε στην ηρεμία των αρχαίων εκκλησιών και των καταπράσινων κήπων, απολαμβάνοντας πανοραμικές εικόνες της γραφικής υπαίθρου. Έπειτα αναχωρούμε για το λιμάνι της Ανκόνα. Επίβαση στο πλοίο και διανυκτέρευση εν πλω.

Ημέρα 6 ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Πάτρα και επιστροφή στην Αθήνα

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση από Αθήνα
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Φόροι Τελική Τιμή
19/03 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*- 4* με πρωινό € 490 €0 €490 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
23/06 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*- 4* με πρωινό € 490 €0 €490 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
27/07 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*- 4* με πρωινό € 490 €0 €490 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
17/08 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*- 4* με πρωινό € 490 €0 €490 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
31/08 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*- 4* με πρωινό € 490 €0 €490 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
14/09 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*- 4* με πρωινό € 490 €0 €490 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
28/09 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*- 4* με πρωινό € 490 €0 €490 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ